pion.blogg.se

Välkommen till min inspirerade blogg till glädje och lycka. Hoppas du stannar.

Min nya cykel

Publicerad 2012-08-29 21:39:21 i Allmänt,

Är så glad för min nya cykel, 21 växlad och lite sportigare variant dock inte en racer. Cyklade hem på den från affären och vilken skillnad det var mot min förra 5 växlade. Växlarna kom jag inte riktigt underfund med, men i morgon skall jag ut och trampa på som bara den, oh vad jag längtar. Nu behöver jag en snygg hjälm också och vart hittar jag det??

Gult är fult.

Publicerad 2012-08-28 20:31:00 i Allmänt,

Te och kaffe är ju gott och många koppar om dagen blir det. Har märkt att tänderna lätt kan bli missfärgade, lite så där mysigt gula. Alla vill väl ha vita tänder, för många är det: kosta vad det vill..(ja det låter ju som en reklam det här) Läste en bok och i den fick jag tipset om hur man gjorde förr i tiden för att få tänderna rena och vitare, eller kanske mindre gula. Sotdamm, ja du läste rätt. Vi eldar med pellets, så ner i källaren gick jag för att doppa fingret i sotspillet och upp på toa igen för att borsta tänderna vitare. Galet värre men det var inte alls hemskt med sot i munnen, men så värst vitare vet jag inte. Man får nog sota på några gånger då för att märka någon skillnad och naturligt, smärtfritt och gratis är det.

Örtolja

Publicerad 2012-08-19 21:25:55 i Allmänt,

Har laddat upp inför vintern med hemmagjord olja. Huden blir lätt torr och det är inte många krämer som botar det utan man smörjer och smörjer....Denna är mjukgörande för huden. Örterna har jag plockat i trädgården, Rosmarin är den som ger dess arom. Plus är att jag vet att den inte innehåller en massa "gojjs".

Om

Min profilbild

Irre

Hejsan, jag är en tjej som är född -70 och bor i småland tillsammans med min sambo och mina två goa barn, Hanna och Emil. Mina intressen är golf, trädgården och umgås med mina vänner. Eftersträvar: feel good Här på min blogg vill jag förmedla mitt intresse för det som gör mig levande och glad.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela