pion.blogg.se

Välkommen till min inspirerade blogg till glädje och lycka. Hoppas du stannar.

Snygging

Publicerad 2012-12-31 14:58:00 i Allmänt,

Första gången jag provar...
I kväll skall jag vara extra fin. Jag har satt på lösögonfransar, och det var inte det lättaste, men nu är det fixat. Jag är nöjd och hoppas nu att de sitter hela kvällen.

2012 Frukost

Publicerad 2012-12-31 13:24:26 i Mat och bak,

Nu närmar vi oss 2013. Jag har varit och handlat färskt tomatbröd och potatis, lök. morötter o grädde till potatisgratängen i kväll. Har laddat upp med en omelettfrukost och färskpressad grapefrukt.
Vi är bjudna till familjen Pettersson i år. Vi blir 12 st. för 8 pers. kommer inte (Karlsson är sjuka, Berglund är på resa)

Julmys

Publicerad 2012-12-27 17:28:01 i Allmänt,

God fortsättning på julen....
Härligt att vara ledig och mysa, sova länge och umgås med familj, släkt och vänner. Har varit i Stockholm över julen och firat med närmsta familjen de hade mycket snö. Kom hem igår till Småland där det regnar. Idag har vi gått ner på stan till bibblan och i kväll skall vi bara vara..

Om

Min profilbild

Irre

Hejsan, jag är en tjej som är född -70 och bor i småland tillsammans med min sambo och mina två goa barn, Hanna och Emil. Mina intressen är golf, trädgården och umgås med mina vänner. Eftersträvar: feel good Här på min blogg vill jag förmedla mitt intresse för det som gör mig levande och glad.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela