pion.blogg.se

Välkommen till min inspirerade blogg till glädje och lycka. Hoppas du stannar.

Shopping

Publicerad 2013-12-29 20:57:45 i Allmänt,

En hel dag i Växjö, innebandycup med lång väntan mellan matcherna. Passade på att besöka Lager 157 och Samarkand. Sambon Magnus var på ett fint shopping humör, kul tyckte jag och vår dotter Hanna. Annars så brukar han säga att de affärer vi är inne i är bra, om de har en stol direkt innanför dörren.

Nybäddat

Publicerad 2013-12-28 12:25:52 i Allmänt,

Nya påslakan som var en julgåva ifrån min sambos jobb. Jag har också valt ett påslaka set som julgåva ifrån mitt jobb. Ett vitt med stjärnor på. Det är så skönt att krypa ner i en nybäddad säng.
Mobil i bastun.

Publicerad 2013-12-26 17:50:00 i Allmänt,

Gick till simhallen idag. Simmade 40 längder frisim och gick sen över till den varmare bassängen och gjorde extra bensparkar i vattnet. Ångbastade sen helt själv i den bastun, skönt. Tog en dusch och tvättade håret och la i en inpackning. Det var lite folk i dambastun, jag satte mig längst bort uppe, men alla gick ut bara efter en liten stund. Alla utom en. Rätt vad det är börjar hon prata på sitt språk, thailändska. Jag tittar till på henne och hon sitter med ansiktet bort ifrån mig, rakt fram. Konstigt... sen ser jag de vita hörlurarna. Paff blir jag, antitekno-jag. Helt otroligt att hon sitter med sin smarta telefon i bastun. Nej, nu har det gått över styr med dessa telefoner, överallt...!

Om

Min profilbild

Irre

Hejsan, jag är en tjej som är född -70 och bor i småland tillsammans med min sambo och mina två goa barn, Hanna och Emil. Mina intressen är golf, trädgården och umgås med mina vänner. Eftersträvar: feel good Här på min blogg vill jag förmedla mitt intresse för det som gör mig levande och glad.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela