pion.blogg.se

Välkommen till min inspirerade blogg till glädje och lycka. Hoppas du stannar.

Andligspis

Publicerad 2012-09-16 16:12:00 i Allmänt,

Var i kyrkan igår och idag. Min dotter är konfirmerad nu. Inte för att man går så ofta i kyrkan, så nu har jag fått min andligados för ett bra tag framåt. Säga vad man vill om kyrkan men den skadar ju inte.
Konfirmanderna var uppklädda och fina och de hade ett fint framträdande i kyrkan. Som gamlingarna brukar säga: Ungdomarna de är ju så fina...

Go bok

Publicerad 2012-09-04 21:07:44 i Allmänt,

Regn o mulet värre, då kryper jag ner i sängen med en go bok. Har börjat läsa mera, det är faktiskt otroligt att en bok kan fängsla. Man vill inte sluta läsa även om den stundtals är mindre spännande. Har man läst halva boken vill man veta slutet också. Jag läser helst "feel good böcker" inte ond bråd död, men den senast lästa boken var: Nattsvart, stjärnlöst med Stephen King.

Om

Min profilbild

Irre

Hejsan, jag är en tjej som är född -70 och bor i småland tillsammans med min sambo och mina två goa barn, Hanna och Emil. Mina intressen är golf, trädgården och umgås med mina vänner. Eftersträvar: feel good Här på min blogg vill jag förmedla mitt intresse för det som gör mig levande och glad.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela