pion.blogg.se

Välkommen till min inspirerade blogg till glädje och lycka. Hoppas du stannar.

Det är stort...

Publicerad 2013-10-26 18:39:00 i Allmänt,

Det är stort.. vår lille kille skall resa till USA med farfar, kusin o kusinfar. Faster med man väntar på dem i Florida. Säkert en upplevelse som Emil kommer att minnas länge. Fullspäckade 10 dagar. Syster Hanna är lite avis men har beställt div. kläder, skor mm. så hon blir nog lycklig när han kommer hem. Jag har önskat mig en fin mössa. Hanna är med sina fastrar i Stockholm, fullspäckade dagar där med. Här hemma blir det nog också mys med div. smått o gott.

Nytt i trädgårdslandet

Publicerad 2013-10-15 19:29:00 i Projekt,

Nu skall det bli fint och lättskött i vårt trädgårdsland. Efter många timmars arbete med att odla har jag nu bestämt mig för att underlätta mitt "krökarygg" för att få grönsaker. Jag har fått tag på pallkragar som jag målar svarta. Nu skall det bli odlingsbäddar. Då kan jag sitta på knäna och skona min rygg, så nu är det dags att fixa...

Persilja o Chili

Publicerad 2013-10-06 21:57:00 i Allmänt,

Skördat persilja o chili idag, så nu har vi så att det räcker hela vintern. Chilin torkar jag upphängd på ståltråd. Gott i grytor o sallad.

Om

Min profilbild

Irre

Hejsan, jag är en tjej som är född -70 och bor i småland tillsammans med min sambo och mina två goa barn, Hanna och Emil. Mina intressen är golf, trädgården och umgås med mina vänner. Eftersträvar: feel good Här på min blogg vill jag förmedla mitt intresse för det som gör mig levande och glad.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela