pion.blogg.se

Välkommen till min inspirerade blogg till glädje och lycka. Hoppas du stannar.

Fräscht

Publicerad 2014-05-31 14:55:00 i Allmänt, Mat och bak,

Ett gott mellanmål, jordgubbar, hallon och ananas. Glass till dom som får äta det, visst jag hade ju kunnat köpa laktosfri glass eller sorbet. Grillat blir det ikväll.

Sallad

Publicerad 2014-05-30 17:40:00 i Mat och bak,

Varit hos homeopaten idag, ansiktszon terapi 6:e gången idag. Han kände av mitt fusk med intag av mindre lämplig kost igår. Spelade golf tävling och trodde att jag behövde förse mig med energi i form av banan, kexchoklad, korv med bröd, festis, sötmandel och sockrade tranbär. Homeopaten Dan fick jobba på en extra kvart för att reparera mina lymfkörtlar som han sa var slemmiga och jag hade faktiskt kramper i magen igår kväll. Men jag nämnde inte att jag även hade ätit chips och druckit 3 glas rosévin på kvällen också. Idag ska jag försöka att vara nyttigare, se vilken god tonfisk sallad jag och Magnus ska äta.

Trädgårdslandet

Publicerad 2014-05-26 18:35:00 i Allmänt,

Det växer bra i trädgårdslandet. Har nästan bara odlat lök, gul- och rödlök, babysallat och morötter. Nu sparar jag min rygg också, för det är mycket smidigare att odla i pallkragar. Snyggt är det också.

Om

Min profilbild

Irre

Hejsan, jag är en tjej som är född -70 och bor i småland tillsammans med min sambo och mina två goa barn, Hanna och Emil. Mina intressen är golf, trädgården och umgås med mina vänner. Eftersträvar: feel good Här på min blogg vill jag förmedla mitt intresse för det som gör mig levande och glad.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela