pion.blogg.se

Välkommen till min inspirerade blogg till glädje och lycka. Hoppas du stannar.

Műsli

Publicerad 2015-09-30 21:55:49 i Mat och bak,

På morgonen... Vad är jag sugen på?  Det ständiga vad finns det för gott? Jag äter inga mackor, men gärna gröt eller en fruktsallad. Några ägg och glutenfria knäckebröd funkar bra. Nu ska det bli yoghurt med min egen blandade műsli.

Loppis

Publicerad 2015-09-20 17:49:09 i Allmänt,

Sålde lite ditt och datt, trots lite folk i parken. Avgiften för bordet gick till flyktingkatastrofen. Faktiskt lite trevligt att sälja av saker som ligger och skräpar och tar plats och att träffa trevliga människor som vill köpa mina prylar. 
Mask i plommonen

Publicerad 2015-09-16 19:19:11 i Allmänt,

Inte så mysigt...bäst att varna grannarna. I år är det massor med plommon på vårt träd och så är det invaderat av maskar. De är knappt mogna och ser jätte fina ut. Men när man delar plommonet så är de svartprickigt och en eller flera maskar där 😕

Om

Min profilbild

Irre

Hejsan, jag är en tjej som är född -70 och bor i småland tillsammans med min sambo och mina två goa barn, Hanna och Emil. Mina intressen är golf, trädgården och umgås med mina vänner. Eftersträvar: feel good Här på min blogg vill jag förmedla mitt intresse för det som gör mig levande och glad.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela