pion.blogg.se

Välkommen till min inspirerade blogg till glädje och lycka. Hoppas du stannar.

Överraskning

Publicerad 2014-06-29 18:45:00 i Allmänt,

Ohh, min syster kom på besök idag. Fick min födelsedags present i förtid, jag fyller år nästa vecka. Mycket inbokat så de kunde inte komma då. Tack kära syster det var fint, sylt och marmeladboken kommer jag att slå i mycket.

Idag ska vi fixa.

Publicerad 2014-06-29 10:16:00 i Allmänt,

Söndag morgon, golfdagen igår stördes bland annat av åskväder så att vi fick bryta spelet i två timmar. Nio hål blev det totalt. 27 000 kr fick vi in till cancerfonden. Idag ska här rensas, ska förbereda inför sommarens loppis som vi ska ha på landet i Broaryd. En släpkärra ska jag fylla.

Klubbdag

Publicerad 2014-06-28 11:53:00 i Allmänt,

Golf tävling idag, ser ut som att det kommer att regna en hel del. Måste fixa mitt paraplyställ, så att jag kan hålla klubborna torra så länge som möjligt. Klubbdagen är en trevlig dag med div tävlingar, mat och dryck och där överskottet går till cancerfonden.

Om

Min profilbild

Irre

Hejsan, jag är en tjej som är född -70 och bor i småland tillsammans med min sambo och mina två goa barn, Hanna och Emil. Mina intressen är golf, trädgården och umgås med mina vänner. Eftersträvar: feel good Här på min blogg vill jag förmedla mitt intresse för det som gör mig levande och glad.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela