pion.blogg.se

Välkommen till min inspirerade blogg till glädje och lycka. Hoppas du stannar.

Adventskalender

Publicerad 2013-11-29 23:25:00 i Allmänt,

Adventskalender är ju kul för barnen. Jag har broderat denna bonaden själv 1995, och sedan dess så har vi använt den varje jul. Först i år så slog jag inte in dom små sakerna, choklad o godis. Våra barn är ju 16 år och 11 år och nu är det nog dags att klippa navelsträngen till tomten. Men det är ju så kul med allt runt jultraditioner. Nu ska jag sätta upp ljusslingor i trädgården också.

Hall

Publicerad 2013-11-22 16:19:00 i Allmänt,

Hallen är ju första intrycket. Har dekorerat en järnring med lampor och det blev jätte mysigt. Hallen är vitmålad och min bror sa när han kom att det känns som att komma till himmelen, tack det var fint sagt.

Portugal-Sverige

Publicerad 2013-11-15 17:49:00 i Allmänt,

Jag är inte super intresserad av fotboll, men i kväll är det spännande på vi möter ett fint land. Har varit en hel del i Portugal. De är bäst på viner, så där har inte Sverige något att komma med. Portugal-Sverige ja må bästa lag vinna. Håller tummarna för Sverige

Om

Min profilbild

Irre

Hejsan, jag är en tjej som är född -70 och bor i småland tillsammans med min sambo och mina två goa barn, Hanna och Emil. Mina intressen är golf, trädgården och umgås med mina vänner. Eftersträvar: feel good Här på min blogg vill jag förmedla mitt intresse för det som gör mig levande och glad.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela